Visezi deja la urmatorul sejur estival? Apelează la programul Early Booking al agenției de turism Christian Tour

Se spune ca orice calator este un visator. Spiritul de aventura, dorinta de explorare a noi si noi teritorii si locuri inedite, precum si visul de a calatori in cat mai multe tari, daca nu chiar de a face inconjurul lumii de-a lungul vietii, sunt pricipalele atribute care descriu un pasionat de calatorii in adevaratul sens al cuvantului. Dar cine spune ca visurile nu pot deveni realitate? Astfel, daca te gandesti deja la urmatorul sejur estival, il poti planifica inca de pe acum apeland la Christian Tour, cea mai mare agentie de turism de la noi din tara. In felul acesta, vei fi cu un pas mai aproape de urmatorul tau sejur de vis!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Programul Early Booking, lansat deja de aceasta agentie turism, cuprinde nu numai destinatii de vacante pentru vara urmatoare, ci si oferte de preturi deosebit de atractive, care pot ajunge si pana la reduceri de 50% aplicate fie biletelor de avion, fie intregului pachet/persoana. Astfel, Christian Tour, o agentie de turism pentru toate gusturile si orice buzunar, isi atinge obiectivul propus in cei peste 21 de ani de existenta – si, anume, acela de a oferi ,,Cate un drum spre fiecare vis’’.

Descopera in continuare un rezumat al celor mai noi oferte Early Booking de pe site-ul agentiei de turism Christian Tour, profita de plata in rate a unui pret special si indeplineste-ti visul de a calatori inca o data in destinatia preferata sau de a urma un nou itinerariu!

Tunisia – Descopera Tara Fericirii

Pentru aceasta destinatie, ofertele agentiei de turism se impart astfel: charter avion Bucuresti, plecari in perioada 01.05 – 25.09.2019; charter avion Cluj-Napoca, plecari in perioada 12.06 – 18.09.2019; charter avion Arad, plecari in perioada 12.06 – 18.09.2019.

Turcia – Rasfat oriental all inclusive

Oferta Christian Tour pentru aceasta destinatie include chartere de avion din diverse orase ale Romaniei: Bucuresti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Timisoara, Targu Mures, Oradea, Craiova, Iasi, Arad, Bacau.

Grecia – Plaje paradisiace, ape turcoaz si orase fermecatoare

Desigur, din oferta agentiei de turism Christian Tour pentru vacante Early Booking 2019 nu putea sa lipseasca emblematica Grecie. Creta, Lefkada, Rodos, Zakynthos, Corfu, Thassos, Evia, Halkidiki, Parga sau Riviera Olimpului te asteapta!

Egipt – Bun venit in regatul faraonilor

Nu mai ai rabdare pana la vara? Ei bine, visurile estivale pot deveni realitate chiar si iarna! Egipt este o destinatie ideala pentru un sejur cald incepand chiar cu luna ianuarie. Hurghada si Sharm El Sheikh, cele mai insorite statiuni din aceasta tara, te vor face sa te simti norocos si rasfatat.

Bulgaria – Cel mai bun raport calitate-pret

Nu te costa nimic sa visezi la urmatorul sejur estival. Iar o vacanta in celebra statiune Nisipurile de Aur porneste de la doar aproximativ 100 Euro/persoana (cazare). Asadar, usureaza-ti asteptarea entuziasmandu-te la achizitionarea unei oferte Early Booking cu adevarat avantajoase!

Spania – Viva la vida loca

… Sau, traieste-ti visul! Tenerife si Mallorca te asteapta, de asemenea, cu preturi speciale in cadrul programului Early Booking lansat pe site-ul agentiei de turism Christian Tour.

PUBLICITATE