Viorel Smeria, primarul comunei Valea Ursului, s-a alăturat echipei PNL

Comunicat PNL Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul comunei Valea Ursului, Viorel Smeria, ales pentru prima dată încă din anul 2000 și care se bucură și în prezent de un imens suport din partea din partea localnicilor, așa cum ne arată și rezultatele ultimelor rânduri de alegeri, a decis să se alătură echipei Partidului Național Liberal.

Mă bucur că încă un primar vrednic s-a alături echipei PNL Neamţ! Îi mulţumesc domnului Viorel Smeria, edilul comunei Valea Ursului, că a ales să vină alături de noi! Sunt convins că a făcut-o pentru că a înțeles că alături de Partidul Național Liberal poate să contribuie mai departe la dezvoltarea comunității din care face parte.

Alături de un om de valoare, precum Viorel Smeria, pentru care administrația publică nu mai reprezintă niciun secret, dar şi împreună cu ceilalţi colegi liberali ne vom pune experienţa şi expertiza pentru a dezvolta fiecare sat, fiecare comună, fiecare oraş şi întreg judeţul Neamţ, a declarat Președintele PNL Neamț, George Lazăr, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Primarul comunei Valea Ursului a explicat că: Știu că George Lazăr, un om tânăr și cu viziune, dedicat 100% nemțenilor, este cel mai în măsură să sprijine proiectele mele pentru Valea Ursului. Domnul Lazăr a confirmat aceste lucruri în calitatea de Prefect al județului și sunt sigur că va face performanță pentru noi toți la Consiliul Județean Neamț.

PUBLICITATE