Viol în Neamț. Declarația fetei, a mamei și date despre făptași

O tânără care abia împlinise 18 ani, din oraşul Roznov, a fost violată de doi adolescenţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit unei sesizări depuse de victimă la Poliţie, imediat după comiterea agresiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform vestea.net, cei doi suspecțivestea.net, ambii din Săvinești, sunt Lucian Buzoianu, de 26 de ani, dascăl bisericesc şi Adrian Ilie, 17 ani, elev de liceu, fiul şefului de la postul din comuna Zăneşti,  Marcel Ilie.  Mandatul de arestare a fost decis de Tribunalul Neamţ la solicitarea Parchetului de pe lângă această instanţă, care a punctat şi caracterul violent şi profund antisocial al faptei şi pericolul public care este reprezentat de cei doi tineri cercetaţi penal care ar fi acţionat după un plan ce pare a fi fost pus la punct.

Conform unui interviu pentru un post de televiziune național, victima a declarat cum s-a petrecut fapta.

Declarația victimei :

Am ieșit cu o prietenă de-a mea, trebuia să ieșim la club și a mai venit în fața porții cu încă o prietenă cu prietenul acesteia. Am fost până în oraș, ca el să se schimbe, că trebuia să ieșim pe undeva pe la Căciulești și n-am mai ieșit eu cu prietena mea Bianca, ne-am hotărât să venim înapoi la Roznov. Ne-a lăsat în fața unui magazin non-stop și de-acolo ne-am dus într-un bar noi două și ne-am luat câte 50 de Finlandia. Au mai venit cei trei băieți: Gabi, Adrian și unul cu BMW-ul pe care nu-l cunoșteam. După ce a închis la Liceenii, voiam să plecăm spre club și cei trei s-au oferit să ne ducă cu mașina.
Ne-am urcat în mașină și în fața clubului respectiv n-au oprit și au mers mai departe. Au zis să mergem la lăutari mai întâi să vedem ce e și ne întoarcem înapoi.
Acolo au cumpărat o sticlă de vin și cu apă minerală și am băut fiecare câte un pahar de vin. (Unul dintre ei acum zice că a cheltuit 5 milioane cu mine, că acolo m-a îmbătat dar nu e adevărat).
După, ne-am întors, au fost până la Peco și au pus motorină și am ajuns la club.
Am vrut să mă duc cu Bianca ca să ne luăm ceva de băut și tipul care era cu BMW-ul s-a oferit să ne dea el de băut. Bianca tot cerea în continuare de băut și m-a luat și pe mine. La un moment dat mi s-a făcut rău și am ieșit afară. Câțiva prieteni mi-au zis că am căzut pe jos și eu și ea. După, ne-am urcat în mașină iar eu eram conștientă că mă duce acasă, în niciun caz în altă parte. Ne-au dus undeva pe Lunca Bistriței din câte am auzit că vorbeau pe acolo.
Știu că am coborât din mașină și m-a luat unul din ei în brațe că nu puteam să mă țin pe picioare. Unul a scos cerșaful din mașină și l-a întins pe jos. Întinși pe mine, am încercat să mă opun dar nu puteam din cauza stării de ebrietate în care eram.
Nu știu sigur dacă au pus ceva în băutură, dar știu că mi-au dat  shot-uri de Tequila, Wembley și Stroh. Nu m-au obligat… m-a luat Bianca, că mi-a zis să n-o las să bea singură.
De lovit, nu m-au lovit, știu că au încercat să facă și sex anal și eu am încercat să mă opun și mi-au dat o palmă, după care m-au ridicat și m-au dus în mașină. În timp, mi s-a făcut rău și am vomat, după aia ne-am urcat în mașină și ne-a adus la club înapoi. De acolo m-au luat doi prieteni care m-au adus acasă cu mașina.

Declarația memei victimei:

Am depus plângere. Nu am cum să mă las…Acolo, la declarații băieții râdeau, că nu e adevărat, că nu au avut nicio treabă ei. Deci ei erau nevinovați, ca și cum nu s-ar fi întamplat nimic, erau veseli.
Acești băieți merită să tragă cea tras ea. Deci să fie și ei chinuiți și batjocoriți în halul în care a fost ea.

 

PUBLICITATE