Vino la un studio de videochat și bucură-te de o carieră internațională! Ce îți oferă acest domeniu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Orice tanara isi doreste sa devina independenta financiar si sa se bucure de conditii excelente, insa nu toate fac ceva in privinta asta.

Un studio de videochat cu renume poate fi locul in care visurile tale vor deveni realitate. Vei face parte dintr-o echipa de profesionisti si vei avea o cariera internationala demna de invidiat.

Daca nu iti place sa te multumesti cu putin, vino la un studio de videochat prestigios, precum Studio 20, si vei avea castiguri mai mari decat ai visat vreodata. Iti vei putea permite o locuinta, o masina, o vacanta sau orice altceva iti doresti. Modelele online au parte de o munca relaxanta si de o viata usoara, plina de satisfactii. 

Iata care sunt calitatile de care trebuie sa dai dovada daca vrei sa lucrezi pentru un studio de videochat:

– un aspect fizic placut;

– ambitie;

– cunostinte de baza ale limbii engleze;

– putere de munca;

– implicare;

– seriozitate. 

Nu este necesar sa ai experienta in videochat, insa este important sa fii implicata in activitatea de model online. 

Ce iti ofera acest domeniu?

Alege sa faci parte din echipa celui mai bun studio videochat, Studio-20.ro, si te vei bucura de urmatoarele avantaje:

  1. Venit minim garantat de 1000 de dolari. De acest beneficiu te vei bucura in primele 3 luni de activitate, indiferent de performanta ta in acest domeniu. In acest mod, vei avea timp sa inveti tainele videochatului si sa te acomodezi cu aceasta activitate.
  2. Comision de pana la 65% din incasari. Un studio de videochat iti ofera un comision standard de 50% din castiguri, insa acesta poate creste cu ajutorul bonusurilor.
  3. Contract legal. Inca din prima zi de activitate vei semna un contract de artist-interpret, iar apoi o data la doua saptamani, vei semna un act aditional in care vor fi trecute castigurile si taxele platite la stat.
  4. Trainer. In primele 5 zile de activitate vei avea la dispozitia ta un trainer care te va invata tot ce trebuie sa stii despre videochat. In plus, daca nu te vei simti pregatita, mai poti cere cateva zile de training.
  5. Promovare. In cazul in care vrei sa te faci remarcata si sa iti asumi munca de model online, un studio de videochat te poate promova si te poate transforma intr-o adevarata vedeta.
  6. Cursuri de limba engleza, make up si cultura generala. Vei avea acces gratuit la aceste cursuri care te vor ajuta atat in activitatea de model online, cat si in viitor.
  7. Sprijin financiar pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei. Daca vei lucra in videochat, vei fi ajutata sa iti achizitionezi produsele de machiaj si hainele de care ai nevoie pentru a face performanta in acest domeniu.
  8. Acces la credite. Dupa ce vei implini 6 luni de activitate la cel mai bun studio din lume, vei avea acces la credite fara dobanda. Astfel, vei putea imprumuta suma de care ai nevoie pentru a achizitiona o locuinta, o masina etc.

Lista beneficiilor pe care le ofera un studio profesionist poate continua, iar daca vrei sa afli mai multe despre acest domeniu, programeaza un interviu la Studio 20! Acum iti poti schimba viata!

PUBLICITATE