[VIDEO] Preot, despre fetele care poartă pantaloni: „Sunt în pericol să rămână nemăritate”

Mesajul unui preot care critică femeile pentru că poartă pantaloni a devenit luni viral pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fetele care se îmbracă în pantaloni „sunt în pericol” să rămână nemăritate. Aceasta este una dintre învățăturile preotului Nicolae Tănase, care a răspuns într-o conferință dilemei unei mame supărate că fiica sa refuză să poarte altceva în afară de pantaloni. – informează digi24.ro

Fetița mea cea mare are 11 ani. Poartă doar pantaloni pentru că nicio altă fată la școală nu poartă fustă. Eu, ca mamă, cum să o conving. Pentru că răul va crește, este scrisoarea primită de preot, care are un avertisment pentru mămica îngrijorată.

Fetița dumneavoastră este în pericol să rămână nemăritată. De ce? Pentru că băieții zdraveni la cap iubesc fete, nu băieți. Ori dacă o fată se poartă numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbrăcăminte bărbătească, pierde din caracterele feminine, caracterele fineții ei. Și atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbrăcămintei femeiești la bărbați nu se pune că am eu ceva cu pantalonii tăi. Problema este că pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Și nu o să mai atragi băieți. O să atragi din ăstia nezdraveni. Nenorocirea vine dinăuntrul tău. Întrebarea este dacă înțelegi că tu ești sexul fin, spune preotul.

PUBLICITATE