[VIDEO] Piatra-Neamț: Șofer sancționat vs. Polițiști Rutieri. Cine are dreptate?

Un șofer revoltat că polițiștii din Piatra-Neamț l-au sancționat și i-au luat numerele de înmatriculare de la autoturism, a decis să publice imaginile video pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Piatra-Neamț se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu iar în jurul orei 17:00, aceștia au depistat în trafic un autoturism (BMW cu numere de Anglia), condus de către un bărbat de 21 de ani, din Prahova, pe strada Mihai Viteazu din Piatra-Neamț.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu deținea asigurare valabilă, fapt pentru care l-au sancționat pe conducătorul auto cu amendă în valoare de 1.000 de lei și i-au retras plăcuțele de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu avea asupra lui nici certificatul de înmatriculare al autoturismului, fapt pentru care a fost sancționat pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.

Tânărul care susține că i s-a făcut o nedreptate, a postat un clip video, sperând că-i va „speria” pe polițiști dacă aceștia vor apărea pe Facebook.

PUBLICITATE