[VIDEO] Neamț: Trei nemțeni au murit într-un accident groaznic. Totul a fost filmat

Un groaznic accident rutier s-a petrecut duminică pe drumul european 85, în urma căruia un copil şi 3 adulţi au murit pe loc. Totul a fost surprins de camera de bord a unui şofer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O maşină cu numere Constanța a intrat în depăşire şi a nimerit pe contrasens, de unde venea regulamentar un alt vehicul, înmatriculat în Bacău. Impactul a fost devastator.

Patru dintre cele 6 persoane aflate în cele două maşini au murit. Un copil de 10 ani, părinţii acestuia, ambii de 45 de ani, aflaţi în vehiculul care a provocat accidentul, dar şi şoferul nevinovat din celalat autoturism. Alte două persoane (un tânăr de 20 de ani din mașina de Constanța și o femeie din celălalt autoturism) sunt internate la spitalul din Focşani.

Conform ziuaconstanta.ro, cei patru membri ai familiei locuiau în Constanța dar erau din județul Neamț.

„Mama, moartă în accidentul din Vrancea, se numea Maria Savu și era arhitect. Este din Piatra Neamț și vor înmormantați acolo. Baiatul cel mare de 20 de ani este student la arhitectura și spera medicii să-l salveze.” – notează sursa citată

În imagini se vede clar cum mașina de Constanța intră pe contrasens și se izbește frontal de autoturismul înmatriculat în Bacău. Impactul este atât de puternic încât ambele autoturisme se fac praf, în timp ce bucăți din ele sar pe șosea pe o distanță considerabilă. În urma accidentului, una dintre mașuini ajunge într un șanț, cealaltă în partea opusă.

foto-video: monitoruldevrancea.ro
PUBLICITATE