[VIDEO] Neamț: Șoferul implicat în accidentul mortal, la un pas să fie linşat de localnici

Șoferul implicat în accidentul mortal din această dimineață a fost la un pas să fie linşat de localnici. Doar intervenţia poliţiştilor a oprit furia oamenilor din localitatea în care a avut loc accidentul. – notează antena3.ro

Şoferul susţine că tânăra a traversat prin loc nepermis, dar varianta lui este infirmată de martori.

Scenele au fost surprinse în localitatea Crăcăoani, acolo unde la primele ore ale dimineţii o fată de 16 ani care mergea spre şcoală a accidentată mortal de o maşină despre care martorii spun că mergea cu viteză.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat în vîrstă de 26 de ani, din Bodești, a condus un autoturism pe DN 15 C, pe direcția Piatra-Neamț – Târgu-Neamț, în localitatea Crăcăoani a surprins și accidentat mortal o tânără de 16 ani, din Crăcăoani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

sursa video: antena3.ro

One comment

  1. Nu tin cu soferul dar sunt convins ca printre pietoni sunt o gramada care trec pe loc nepermis si fara sa se asigure…De aceea chiar imi place initiativa celor care au scris pe zebra ATENTIE,ASIGURA-TE….

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*