[VIDEO] Neamț: Pompier aflat în timpul liber, salvator în accidentul de la Ștefan cel Mare

Pompierul Ionuț Ciucanu a intervenit astăzi, 19 octombrie, la un accident rutier, deşi se afla în timpul liber. Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00, în comuna Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierul se afla în zona respectivă și a intrat în mașina răsturnată, dându-i primul ajutor unei femei care rămăsese blocată. Intervenția lui a fost salvatoare mai ales că anumite persoane aflate în zonă voiau să miște și să îndrepte mașina în care se afla femeia încarcerată.

După ce au ajuns și echipajele ISU Neamț, femeia a fost scoasă, preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

(Vezi datele de la accident – AICI)

Plutonier adjutant Ciucanu Stache Ionuț, încadrat la ISU Neamț din 2006, în prezent este comandant de echipaj – conducător autospeciale pe ambulanțele SMURD.

Este un paramedic de bază care a participat cu echipa unității la faza națională a competiției de descarcerare și prim-ajutor calificat și anul ăsta dar și în anii trecuți. Este un om care, chiar dacă se află în timpul liber, mereu sare în ajutorarea oamenilor. Chiar și la accidentul de anul trecut, de la Căciulești, a fost primul acolo. Este un exemplu pentru tinerii din școli și din sursele de recrutare. – ne-a declarat purătorul de cuvânt al ISU Neamț

PUBLICITATE