[VIDEO] Neamț: Dynamite Fighting Show la Piatra-Neamț (conferință de presă)

A doua ediție a conceptului Dynamite Fighting Show se va desfășura pe data de 19 octombrie, în Sala Polivalentă a municipiului Piatra-Neamț, iar în main event va fi prezent Cătălin Moroșanu cu un nou super fight spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Suntem onorați să facem această gală la Piatra-Neamț, într-o Sală Polivalentă care corespunde cerințelor galei noastre. Mai sunt încă 2 zile și avem sold out. Impactul a fost incredibil de mare.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

A doua ediție a conceptului Dynamite Fighting Show se va desfășura cu casa închisă, ultimele bilete disponibile epuizându-se în cursul zilei de joi, cu 24 de ore înainte de primul gong.

Astfel, peste 3.500 de spectatori sunt așteptați vineri seară la Sala Polivalentă din Piatra Neamț pentru a urmări cele 13 meciuri de pe fight cardul galei. Începând cu ora 19:20 vor fi programate două meciuri de undercard: Vasile Amariței vs Robert Hodea și Nicoleta Hortolomei și Roxana Mircea. Ulterior, de la ora 20:00, vor începe meciurile de pe fight cardul principal.

Conform raportului statistic primit de la platforma bilete.ro, fani din 28 de județe și-au achiziționat bilete pentru eveniment. De altfel, 60% din totalul biletelor au ajuns la fani din afara județului Neamț, cele mai multe în Iași și București.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18:30, iar spectatorii sunt rugați să respecte locul indicat pe bilet pentru o fluidizare a evenimentului.

Pentru cei care nu au apucat să își achiziționeze un bilet, evenimentul va fi transmis în direct de Pro X de la ora 20:00, iar de la ora 23:15 transmisiunea va fi mutată pe Pro TV.

***

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept nou dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, și își dorește să ofere publicului confruntări pe reguli K-1 între cei mai buni sportivi din România și Europa de kickboxing, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, Kyokushin și alte arte marțiale.

Dynamite Fighting Show readuce în prim plan confruntările epice din K-1, în carei cei mai iubiți luptători din lume, în special de la categoria grea, vin în România și se duelează în lupta pentru centura de campion.

PUBLICITATE