[VIDEO] Neamț: Ce nu s-a văzut la vizita premierului Viorica Dăncilă în Neamț

Viorica Dăncilă are „lipici” la gafe. Și nu doar în exprimare. Se pare că ghinioanele se țin scai de premier.

Astăzi, 5 octombrie, Viorica Dăncilă, s-a deplasat cu elicopterul MAI, într-o vizită oficială în județele Neamț și Bacău, pentru a vedea stadiul în care se află mai multe lucrări hidrotehnice finanțate de Guvernul României. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă la Bacău s-a remarcat, așa cum ne-a obișnuit, cu probleme de exprimare, ca: „dezastre produse de calamități”, „despre calamități care au produs atâtea dezastre”, „multe probleme create datorită intemperiilor vremii”, la Neamț a reușit să stâlcească doar cuvântul deteriorare pe care l-a pronunțat „deteliorare

În schimb, ghinioanele au apărut încă de la prima aterizare cu elicopterul în județul nostru. Deși ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 11:00, pe stadionul orașului Roznov, elicopterul a aterizat în altă parte (pe terenul unei școli din localitatea Magazia, comuna Crăcăoani).

La Roznov, premierul a fost întâmpinat de un un pensionar „pesedist din 1990, cel mai vechi pesedist”, așa cum s-a recomandat și i-a mulţumit în lacrimi premierului pentru că a venit în vizită la Roznov.
Îmi dau lacrimile”, i-a spus pensionarul, la care premierul a răspuns: „Îmi pare bine.”

Un alt moment memorabil a fost atunci când premierul a dat cu capul de ușa elicopterului, la sosirea în localitatea Borca. Aceasta nu a schițat niciun gest de durere și a coborât zâmbitoare pe scara elicopterului, fiind apoi întâmpinată de oficialitățile locale.

Reamintim că Viorica Dăncilă a fost însoțită în această vizită de lucru de către ministrul de Interne, Carmen Dan, de către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova. După o vizită la amenajările hidrotehnice de pe râul Cracău, premierul s-a deplasat la Borca.

PUBLICITATE