[VIDEO] Național: Accident grav cu un microbuz de Neamț. 1 mort și 7 răniți

Un tânăr de 18 ani a murit, iar alte şapte persoane au ajuns de urgenţă la spital în urma unui accident care a avut loc pe DN 6, în apropiere de Caransebeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În accident au fost implicate 4 autovehicule, dintre care un microbuz (cu numere de Neamț) şi trei autoturisme. Microbuzul venea din Italia şi se îndrepta spre Piatra-Neamţ. În urma impactului acesta s-a răsturnat, moment în care a fost lovit violent de un alt autoturism. În microbuz se aflau 5 persoane, şoferul împreună cu ajutorul său şi 3 pasageri.

Conform IPJ Caraș-Severin, un cetățean sârb, de 38 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Austria, dinspre Caransebeș spre Lugoj, a pătruns pe contrasens și a acroșat o autoutilitară (microbuzul de Neamț) care circula regulamentar.

Autoutilitara s-a răsturnat și a rulat forțat pe sensul opus unde a fost lovită în pavilion de un autoturism care circula regulamentar.

Autoturismul care a provocat accidentul și-a continuat deplasarea pe sensul opus încă aproximativ 80 de metri și a intrat în coliziune frontală cu al patrulea autoturism care circula regulamentar dinspre Lugoj spre Caransebeș.

În urma accidentului au rezultat 8 victime, din care: 1 persoană decedată (un tânăr de 18 ani, pasager în autoutilitară), 1 persoană rănită grav (o femeie de 62 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism) și 6 persoane rănite ușor (patru femei, cu vârste între 36 și 64 de ani, un bărbat de 74 de ani și un copil de 4 ani).

Niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu a consumat băuturi alcoolice.

video: click.ro
PUBLICITATE