Video cu accidentul din Neamț produs de un șofer beat și fără permis

Un clip video arată momentul în care un șofer beat și fără permis pierde controlul autovehiculului, răsturnându-se după ce a observat o mașină de poliție.

În imagini se observă cum autoturismul a părăsit rapid carosabilul, intrând în coliziune cu un cap de pod, după ce polițiștii au emis semnalele regulamentare de oprire.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 16:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, în timpul desfășurării activităților specifice, au observat pe sensul opus de deplasare, un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar luminos și acustic, pentru oprirea autoturismului, acesta pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând în coliziune cu un cap de pod.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii l-au testat pe șofer pentru alcool, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Ion Creangă, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În baza materialului probator administrat, bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE