VIDEO cu ACCIDENTUL cu 3 mașini și 2 victime de la ieșirea din Piatra-Neamț

Un accident rutier, cu două victime, a avut loc miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 13:00, la ieşirea din municipiul Piatra-Neamţ spre Dumbrava Roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 35 de ani din Borlești, a condus o autoutilitară pe b-dul G. N. Dăscălescu din Piatra-Neamț (pe direcția Bicaz – Bacău) și nu ar fi respectat o distanță corespunzătoare în mers față de o altă autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani din Tupilați, care se deplasa în fața sa și cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul din Tupilați a fost proiectată într-un alt autoturism condus de de un bărbat de 41 de ani din Piatra-Neamț. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime: un băiat în vârsta de 13 ani din Piatra-Neamț, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani și o femeie în vârstă de 35 ani, din Tupilați, pasageră în autoutilitara condusă de șoferul de 35 de ani din aceeași localitate. Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform ISU Neamț, la locul evenimentului s-a deplasat echipajul de terapie intensiva mobila, care a acordat primul ajutor calificat celor doua victime, un baiat in varsta de 12 ani, avand un traumatism la nivelul capului si o femeie in varsta de 35 ani, cu traumatism la gamba dreapta. Dupa acordarea masurilor de prim ajutor calificat, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Piatra Neamt.
Ulterior, la locul evenimetului a fost solicitata o autospeciala de lucru cu apa si spuma, care a sablat carosabilul, indepartand substantele si materialele rezultate in urma impactului.

accidentul de la Dumbrava de astzi, poate are cineva nevoie de filmare..

Gepostet von Florea Alex am Mittwoch, 5. September 2018

PUBLICITATE