[VIDEO] Accidentul din intersecția de la Girov, cu 3 mașini implicate, suprins de camere

Accidentul din această dimineață (21 iulie) din intersecția de la Căciulești, comuna Girov, a fost surprins de camerele de supraveghere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 47 de ani din Ialomița conducea un autoturism pe DN 15D (direcția Piatra-Neamț – Roman), la intersecția cu DJ 156 A (Căciulești) s-a angajat pentru schimbarea direcției de mers spre stânga fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care cicrula pe direcția Roman – Piatra-Neamț (condus de o femeie de 48 de ani din Piatra-Neamț). Ambele autoturisme au intrat în coliziune cu o a treia mașină care se afla în intersecție.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 47 de ani din Ialomița, a conducătoarei auto din Piatra-Neamț dar și a unei femei de 45 de ani, pasageră în mașina de Ialomița. O altă tânără de 22 de ani, tot în autoturismul de Ialomița, a fost răită ușor și a primit îngrijiri la fața locului.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Vezi și [FOTO] Neamț: Accident cu victime în intersecția de la Girov. Trei mașini implicate

Mai jos, video cu momentul impactului:

PUBLICITATE