Victorie la limită pentru Universitatea Craiova în fața FCSB. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 1-0, în penultima etapă a play- off-ului din Liga 1. Victoria echipei Universitatea Craiova a fost la limită, unicul gol și astfel cel decisiv a fost marcat de către Alex Cicâldău, în minutul 55, din pasa lui Andrei Ivan.

Universitatea Craiova a reușit să se impună  cu 1-0 abia după ce antrenorul Marinos Ouzounidis a decis să-l trimită în teren pe Cicâldău, după pauză. Ivan a avut și el două ocazii de a marca, însă norocul nu a fost de partea acestuia, mingea a ajuns de două ori în bară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Această partidă avea miză mare doar pentru Universitatea Craiova deoarece oltenii au fost detronați de pe locul trei  de Sepsi Sfântu Gheorghe, deși erau la egalitate de puncte în clasament, anume 37. Ca urmare Universitatea Ceaiova avea nevoie de victorie pentru a spera la încheierea sezonului pe locul 3.

În ceea ce privește pariurile sportive online  pentru acest meci Betromania este unul unul dintre cele mai bune site-uri pentru pariuri sportive online care te sfătuiește cum să alegi cea mai bună casa de pariuri din România.

Un lucru spectaculos s-a întamplat în cazul cotelor celor mai bune case de pariuri din România. Cu câteva ore înainte de startul partidei, site-urile de specialitate au remarcat o scădere a cotelor pentru un pariu special, și anume pariul de tip „pauză/ final.

Pariurile de tip „pauză / final” aduc, în general, cotele cele mai mari la pariuri sportive online, mai ales în cazul în care pronosticul de la pauză contrazice rezultat de la final. Mulți pariori au mizat pe un astfel de scenariu, iar acest lucru reiese din reacția mai multor case de pariuri care au scăzut cotele în ultimele ore.

Astfel pariul 1 pauză/ 2 final ( avantaj FCSB la pauză și victorie Craiova la final) a avut o scadere a cotei de aproape 15%. Pariul avea o cotă la casele de pariuri de 32,00, iar în cazul de față a scăzut la cote între 27,00 și 28,00.

În cazul echipei FCSB, aceasta nu mai avea însă vreo miză, roș-albaștrii ratase deja șansa unui nou titlu, având în vedere faptul că CFR Cluj este deja matematic campioană cu o etapă înainte de final. Echipa lui Toni Petrea nu mai poate pierde locul doi.. Astfel, la meciul cu Craiova, Petrea a trimis în teren rezervele și jucatorii de la a doua echipă, starurile fiind trimise în vacanță.

 Ouzounidis a optat pentru un prim 11 de baza, însă nu au fost turate motoarele la maximum nici în ceea ce priveste Universitatea Craiova pentru ca pentru ei va urma cel mai important meci al sezonului, finala Cupei României, cu Astra, sâmbătă seara.

PUBLICITATE