Victor Ponta anunţă un nou proiect politic. Se înscrie în Partidul Pro România

Victor Ponta anunţă lansarea unui nou proiect politic, alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondatorul Partidului Pro România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fostul premier, Victor Ponta, revine în prim planul politicii. După ce a fost îndepărtat din PSD, Ponta s-a decis să intre în formaţiunea Pro România, a fostului vicepremier, Daniel Constantin, plecat şi el din ALDE.

Ponta afirmă că „este nevoie de o gândire pe termen lung în această mlaştină care ne conduce acum“.

E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul altfel !!! La ora 17 la Sediul „Pro Romania”
E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine – intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta „Mlastina” care ne conduce acum!
Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva altfel ! – a scris Ponta sâmbătă (2 septembrie) pe Facebook

Victor Ponta a anunţat încă de vineri, la Parlament, că îşi va face public noul proiect politic, precizând că fostul premier Sorin Grindeanu nu va face parte din el.

Daniel Constantin şi-a lansat în 29 mai, noul partid „de centru cu accente patriotice” pe care l-a intitulat Pro România şi despre care a spus că va face o politică ”altfel”

PUBLICITATE