Viceprimarul unei comune din județul Neamț, anchetat de Agenția Națională de Integritate

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și existența conflictului de interese de naturã administrativã în cazul a 13 foști și actuali aleși locali. Printre aceștia, din județul Neamț se află și viceprimarul comunei Săvinești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

URDĂ NECULAI, viceprimar al comunei Săvinești, județul Neamț

INCOMPATIBILITATE

În perioada 25 iunie 2012 – 07 aprilie 2016, a deţinut simultan funcția de viceprimar Neamț și calitatea de persoană fizică autorizată la Urdă Neculai Persoană Fizică Autorizată, iar în perioada 25 iunie 2012 – 07 iulie 2014,  a deţinut simultan funcția de viceprimar și calitatea de administrator al S.C. Marda S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și lit. g) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. – se mai arată în comunicatul ANI

PUBLICITATE