Viceprimarul Teodorescu: „Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, promoveaza în funcţii de interes local oameni pe interese exclusiv politice”

TRIST, DAR ADEVĂRAT !

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, promovează în funcţii de interes local oameni pe interese exclusiv politiceha ha ha
Învăţământul din Judeţul Neamţ are de suferit din cauza intereselor meschine ale PSD. În loc să se intereseze de soarta comunităţii din care face parte,  liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, se ocupă doar cu declaraţii politice populiste, care nu-i ajută cu nimic pe nemţeni.
Îi cer domnului Ionel Arsene să sprijine eforturile  de îmbunătaţire a calităţii învăţământului din Judeţul Neamţ, problemele apărute în ultima perioadă legate de examenul de Bacalaureat afectând imaginea comunităţii noastre.
PSD se află acum la guvernare, iar deputatul Ionel Arsene, căci are şi acest statut, ar putea să ceară autorităţilor centrale să ia măsuri imediate ca judeţul nostru să nu mai fie un exemplu negativ pentru întreaga ţară în privinţa educaţiei.
Mai mult, Elena Laiu, inspectorul general şcolar adjunct  al IŞJ Neamţ-  ce este contestată de părinţii ai căror copii au avut probleme la Bacalaureat- face parte din fieful politic al lui Ionel Arsene. Această doamnă ar trebui schimbată din funcţie, iar viitoarea numire să nu se mai facă pe criterii politice.
Domnul Ionel Arsene nu este la prima abatere de acest gen, recent a promovat un apropiat pentru o funcție de  şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Judeţul Neamţ, care a luat nota… 1 la examen. Acestea sunt doar două exemple edificatoare care nu-l califică pe Ionel Arsene pentru funcţiile care le deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

PNL Neamţ are soluţii pentru creşterea calității educaţiei in judeţul nostru, programul de guvernare al PNL oferind garanţii că reformele din învăţământ vor continua şi că problemele apărute la examenul de Bacalaureat nu se vor mai repeta. Este important ca viitorul primar al municipiului Piatra Neamt, cât şi ceilaltii edili ce vor fi aleşi la scrutinul de anul viitor, să sprijine reforma administrativă şi educaţională, astfel încât depolitizarea să nu fie doar un demers demagogic. – A declarat intr-o postare pe blogul personal, viceprimarul Municipiului Piatra Neamt, Constantin Teodorescu

PUBLICITATE