Viceprimarul Luminița Vîrlan, o nouă vizită în câteva unități de învățământ din Piatra-Neamț

Astăzi, viceprimarul Luminița Vîrlan a efectuat o nouă vizită în câteva unități de învățământ din Piatra-Neamț, pentru a identifica problemele semnalate la întâlnirea cu directorii ce a avut loc marți la Primăria Piatra-Neamț și pentru a se asigura că luni, la deschiderea cursurilor anului școlar 2017-2018, elevii din municipiul nostru vor fi primiți în cele mai bune condiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma vizitei efectuate doamna viceprimar a constat că unitățile școlare se află cu pregătirile pe ultima sută de metri și că directorii  unităților de învățământ vizitate, respectiv Școala Elena Cuza și Liceul Tehnologic  Economic și Administrativ puneau la punct ultimele detalii pentru deschiderea noului an școlar.

,,Am fost încântată să constat preocuparea eficientă a colegilor, directori de scoli, pentru  a asigura profesorilor și elevilor condițiile optime deschiderii noului an școlar. În activitatea Primăriei Piatra-Neamț  modernizarea unităților de învățământ reprezintă o prioritate și pe tot parcursul mandatului meu mă voi dedica acestui deziderat. Revin cu urări de succes, sănătate și realizări durabile pe această cale colegilor profesori și desigur, elevilor” a declarat viceprimarul Luminița Vîrlan în urma vizitei.

PUBLICITATE