Viceprimarul Eduard Minuţ se alătură echipei liberale de la Piatra-Neamţ

Comunicat de presă PNL Neamț

Eduard Minuţ a declarat că a ales să vină alături de Andrei Carabelea pentru că este cel mai bun primar pe care l-a avut municipiul Piatra-Neamţ în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am venit cu toată convingerea lângă primarul Andrei Carabelea şi echipa acestuia. Andrei este un primar tânăr, cu viziune, ambiţie şi curaj iar proiectele pe care le-a implementat sunt o dovadă în acest sens. Îi mulţumesc pentru că a acceptat să fac parte din echipa liberală şi îl asigur pe el şi pe pietreni că îmi voi pune toată priceperea în slujba comunităţii. Îi mulţumesc şi preşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr, şi am convingerea că va fi un bun preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ”, a transmis viceprimarul Eduard Minuţ.

Primarul municipiului Piatra-Neamţ şi-a exprimat convingerea că alegerea lui Eduard Minuţ în funcţia de viceprimar dar şi venirea acestuia în echipa liberală va aduce plus valoare oraşului.

Îl felicit pe viceprimarul Eduard Minuț pentru misiunea pe care și-o asumă și am convingerea ca o va duce la bun sfârșit. Noi, echipa PNL Piatra-Neamţ ne asumăm responsabilitatea de a oferi orașului și pietrenilor o echipă funcțională, care să se concentreze pe rezultate concrete pentru comunitate”, a declarat Andrei Carabelea, Primarul Municipiului Piatra-Neamț.

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, a salutat venirea lui Eduard Minuţ în partid.

Îl cunosc bine pe Eduard Minuţ, un om de afaceri serios care a dovedit de-a lungul timpului că fost un partener corect şi onest în Consiliul Local Piatra-Neamţ. Mă bucură venirea domniei sale alături de liberali şi am convingerea că alături de primarul Andrei Carabelea va face lucruri bune, atât de necesare pentru pietreni, a subliniat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

PUBLICITATE