Viceprimarul comunei Borleşti s-a alăturat PNL Neamţ: „Vreau să continui alături de echipa primarului Bogdan George Mutu!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Viceprimarul comunei Borleşti, Ionuţ Lungu, s-a alăturat echipei PNL Neamţ condusă de preşedintele George Lazăr.

Ionuţ Lungu a declarat că a luat această decizie pentru a continua proiectele din comuna Borleşti, împreună cu echipa primarului Bogdan George Mutu.

„Sunt bucuros că putem oferi borleştenilor o echipă competentă, cu experienţă şi expertiză, pregătită să ducă mai departe proiectele începute în acest mandat dar şi cele pe care le-am pregătit pentru următorii patru ani. Îl susţin pe primarul Bogdan George Mutu pentru că este cel mai bun primar pe care l-a avut această comună. În aceşti ani a fost implicat activ în viaţa comunităţii şi a reuşit să transforme în bine localitatea. Totodată vreau să îmi exprim toată susţinerea pentru domnul George Lazăr pentru candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Sunt convins că împreună cu domnul George Lazăr la conducerea CJ Neamţ şi cu domnul primar George Mutu încă un mandat în fruntea Borleştiului vom creşte calitatea vieţii tuturor locuitorilor”, a declarat viceprimarul comunei Borleşti, Ionuţ Lungu.

Primarul Bogdan George Mutu a salutat faptul că echipa pe care a reuşit să o formeze în Borleşti a decis să meargă mai departe alături de el.

„Domnul Ionuţ Lungu a fost un viceprimar bun, performant, care m-a ajutat în toate proiectele pe care le-am desfăşurat în comună. Îi mulţumesc pentru încredere şi pentru faptul că a decis să meargă mai departe alături de mine şi de echipa PNL Neamţ, a transmis primarul Bogdan George Mutu.

Liderul PNL Neamţ, George Lazăr, şi-a exprimat încrederea că borleştenii vor susţine mai departe actuala conducere a primăriei.

„Felicit venirea în PNL Neamţ a domnului viceprimar Ionuţ Lungu, un om tânăr, gospodar şi implicat. Sunt convins că locuitorii comunei Borleşti vor acorda încrederea echipei condusă de domnul primar Bogdan George Mutu, din care face parte şi domnul viceprimar Ionuţ Lungu. PNL Neamţ dovedeşte încă odată că este un partid cu oameni serioşi, competenţi şi pregătiţi să îşi pună toată experienţa administrativă în slujba comunităţilor pe care le reprezintă”, a subliniat preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr – candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE