Vezi ce politicieni din Piatra Neamț consideră noul Mall „aberație” sau „nefolositor”


Acum câteva zile prezentam într-un articol estimarea pe care reprezentanții dezvoltatorului au facut-o privind construcția noului Mall din Piatra Neamț – până la sfârșitul anului (Până la sfârșitul anului, noul MALL din PIATRA NEAMȚ va fi inaugurat). În urma acestui articol, impactul pe care l-a avut a fost de peste 15.000 de cititori și doar de pe pagina de Facebook am avut peste 1100 de aprecieri, comentarii și distribuiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu toate acestea, se pare că nu toți reprezentanții partidelor politice din Piatra Neamț sunt de acord cu această investiție și o numesc „aberație” sau „nefolositoare”.

Președintele partidului M10 Neamț, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că noul Mall din Piatra Neamț s-ar putea să nu fie atât de important pentru oraș:
Cu Mall-ul ăla…am văzut o întreagă efervescență în mediul online. Domnule, e folositor?! … Acel Mall care ar trebui construit doar pentru că merg câteva sute de mașini, în weekend la Bacău la film la Mall-ul de acolo. N-a făcut nimeni o analiză, să meargă de exemplu în timpul săptămânii acolo și să vadă că fluieri în Mall-ul ăla din Bacău, că nu e nimeni. S-ar putea ca să nu fie atât de important Mall-ul ăsta pentru oraș și s-ar putea ca unele proiecte chiar să aducă ceva în plus orașului.

lucaLa rândul său, Iulian Luca, prim vicepreședinte ALDE Neamț a declarat într-un comentariu pe Facebook, legat de activitatea primarului Dragoș Chitic: se promoveaza niste aberatii cu Malluri..Universitati de Stat,etc…

 

Rămâne de văzut cum privește electoratul astfel de afirmații, mai ales că ne aflăm într-un an cu două rânduri de alegeri importante.

PUBLICITATE