Vești bune din Belgia. Dr. Cătălin Denciu a fost detubat

Vin vești bune de la Bruxelles (Belgia). Medicul Cătălin Denciu, rănit în incendiul de pe 14 noiembrie, a fost detubat – potrivit Digi24

Medicii au reușit să-i refacă piciorul drept, dar acesta mai are nevoie de multe intervenții pentru arsurile numeroase de pe suprafața corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, începând de vineri, 11 decembrie, medicul erou a început procedura de kinetoterapie la Spitalul Militar Regina Astrid.

Alături de soția sa, medicul Cătălin Denciu va petrece sărbătorile la Bruxelles, acolo unde încă mai are de suferit mai multe intervenții chirurgicale, date fiind numeroasele arsuri suferite.

Premiat la Gala Premiilor „Medica Academica”

Dr. Cătălin Denciu, a fost premiat la Gala Premiilor de Excelenţă ”Medica Academica” 2020, eveniment aflat la ediţia a IX-a, cu ”Premiul de Excelenţă Medica Academica – medici din linia întâi”. – informează Mediafax.ro

Potrivit sursei citate, soţia sa, Dr. Alina Denciu, a transmis organizatorilor în primul rând mulţumiri pentru că “s-au gândit la el” și că, deşi starea sa de sănătate nu-i permite momentan să înregistreze un mesaj, are “credinţa că atunci când îşi va reveni se va bucura”.

PUBLICITATE