Veste mare pentru Ceahlăul Piatra-Neamț. Și-a recuperat palmaresul, culorile și sigla!

Clubul Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț, care evoluează în prezent în seria 1 din Liga 3, a obținut palmaresul, culorile și sigla defunctei Ceahlăul Piatra-Neamț.

Vestea vine într-un moment excelent pentru galben-negri, care atacă promovarea în Liga 2 în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de către Anton Măzărianu (CEO al SC Comez SA, sponsorul clubului) și de antrenorul Gabriel Rădulescu.

Cel mai important lucru pentru noi, cât și pentru iubitorii de fotbal din Piatra Neamț este că am reușit să aducem în patrimoniul clubului nostru palmaresul, culorile și sigla vechiului FC Ceahlăul.

Am reușit asta și cu ajutorului unui alt partener al nostru, firma Rifil, prin domnul Bodo.

Este una dintre cele mai importante realizări din momentul de față și acum rămâne doar să câștigăm meciurile până la finalul campionatului.

Vom lua toate măsurile ce se impun, vom asigura tot ce este necesar astfel încât echipei să nu-i lipsească nimic și, bine înțeles, sunt și prime pe măsură în eventualitatea intrării la baraj și, mai apoi, a promovării.

Primele sunt consistente și ține numai de jucători și antrenori să le ia.

Păstrăm sigla actuală, culorile sunt galben și negru, care au consacrat clubul și în trecut. – a declarat Anton Măzărianu.

CSM Ceahlăul a fost înființat în anul 2016, la scurt timp după dizolvarea Ceahlăului Piatra Neamț, cauzată de datoriile sufocante.

E un lucru foarte bun pentru club, mai ales că acest palmares săstea undeva pe un raft prăfuit.

Noi, prin acest proiect și obiectiv putem să continuăm în ideea de a face performanță și de a ajunge din nou în Liga 1 în următorii ani.

E de bun augur și sper ca toată lumea să ne identifice ca fiind Ceahlăul.” – a declart antrenorul principal al echipei, Gabriel Rădulescu.

În acest moment, Ceahlăul ocupă locul 4 în seria 1 din Liga 3, cu 25 de puncte obținute în 13 etape. Echipele de pe podium – CS Știința Miroslava, ACS Foresta Suceava și CSM Bucovina Rădăuți – au toate câte 26 de puncte, astfel că nemțenii păstrează șanse bune de a ajunge la barajul pentru promovare.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț înfruntă pe CSM Bucovina Rădăuți în etapa 14 a Ligii 3, Seria 1, în fieful sucevenilor. Duelul va fi sâmbătă, 3 aprilie 2021, de la ora 17:00.

PUBLICITATE