Verificări pe care trebuie să le faci înainte de a te muta

Un job nou, dorinta de a avea la dispozitie mai multe oportunitati sau de a cunoaste noi oameni, numeroasele facilitati dar si pozitia geografica pot fi cateva motive pentru care ti-ai putea dori sa te muti intr-o alta localitate.

Aceasta schimbare poate fi incantatoare sau o reala provocare, depinde din ce punct de vedere o privesti dar si de circumstantele in care are loc. Cu toate acestea, nu este deloc usor sa te muti intr-o casa noua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De aceea, inainte de a te muta, ar trebui sa cunosti cateva lucruri. Despre acestea ne-am propus sa discutam si noi in acest articol. 

Mai exact, iti vom prezenta principalele lucruri pe care ar trebui sa le urmaresti la noua ta locuinta. Iata care sunt verificarile pe care va trebui sa le faci inainte de a lua o decizie:

Verifica acoperisul

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le verifici la o casa noua este acoperisul. Iar daca acesta nu este intr-o stare foarte buna, atunci ar trebui sa iei in calcul varianta inlocuirii sale. 

Acoperisul casei a fost construit dintr-un material de calitate? Prezinta probleme? Apa se infiltreaza usor in casa in care vrei sa te muti? Sunt cateva detalii pe care trebuie sa le urmaresti.

Daca decizi ca ar fi mai bine sa optezi pentru un acoperis nou, astfel incat sa scapi de orice grija, atunci alege un acoperis de calitate. Specialistii de la LinerEcomet.ro recomanda tigla metalica deoarece este unul dintre cele mai bune acoperisuri din punct de vedere al raportului calitate/pret. 

Te vei bucura astfel de un acoperis durabil, nu foarte scump si pe care sa il poti incadra in stilul pe care il preferi. 

Totusi, se poate pune si problema reparatiei acoperisului actual, ceea ce este desigur o varianta mult mai accesibila ca pret. Cu toate acestea, ar putea aparea noi probleme mai tarziu, mai ales daca lucrarile nu sunt efectuate de specialisti.

Usile si incuietorile

Dupa ce ai verificat acoperisul, va trebui sa iei masurile necesare pentru a te asigura de faptul ca nu te vei trezi vizitatori nepoftiti.

Practic, vechii proprietari ar putea pastra o cheie de rezerva, din cine stie ce motive, asa ca ar trebui sa te asiguri ca ei nu vor mai avea acces la noua ta casa.

De asemenea, este foarte probabil ca usile de exterior sa nu fie intocmai pe gustul tau si sa decizi sa le schimbi in totalitate, nu doar incuietorile. Iar daca designul este ok pentru tine iar bugetul nu iti permite oricum sa investesti in achizitia altor usi pentru exterior, atunci ar trebui sa schimbi macar incuietorile. 

Este foarte bine sa fii preventiv, iar de aceea ar trebui sa optezi pentru incuietori de cea mai buna calitate, care sa inspire cat mai multa siguranta.

Interiorul si obiectele de mobilier

In final, va mai trebui sa verifici interiorul si obiectele de mobilier. Sunt necesare investitii ulterioare? Mobilierul corespunde cu preferintele tale in ceea ce priveste amenajarea designului interior? 

Parchetul, tavanul, faianta dar si peretii ar trebui sa fie in stare cat mai buna, astfel incat sa nu fii nevoit sa scoti prea multi bani din buzunar in viitor.

Tinand cont de toate aceste detalii, cu siguranta nu vei intampina probleme dupa ce te vei muta intr-o noua casa.

PUBLICITATE