Vedetele cu rădăcini nemţene, „ambasadori“ la viitoarele târguri de turism


Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Daniel Vasiliu Macovei, propune ca la următoarele ediţii ale Târgului de Turism al României, judeţul Neamţ să îşi valorifice şi mai bine potenţialul, folosindu-se de vedetele naţionale care îşi au rădăcinile în Neamţ. A ajuns la această concluzie după ce a vizitat standul Consiliului Judeţean Neamţ, la cea mai recentă ediţie a târgului şi a constatat că pe lângă ceea ce pot face reprezentanţii CJ cu responsabilităţi în pregătirea standului mai e loc şi de nişte „ambasadori“ care să vorbească despre zona noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Sâmbătă, 27 februarie, am fost la Romexpo, la Târgul de Turism al României, şi am fost extrem de încântat de cum era standul CJ şi fără nici o exagerare afirm că era pe podium, în comparaţie cu standurile celorlalte judeţe. A fost bine poziţionat, de trei ori mai mare decât cel al judeţului Iaşi ori al Sucevei, cu o multitudine de pliante şi CD-uri care conţin informaţii care i-au acaparat pe turişti. Pentru că era situat în centrul pavilionului, permitea o abordare simplă pentru cei interesaţi de traseele turistice din Neamţ. A fost un nou concept, cu care reprezentanţii CJ Neamţ responsabili de organizarea standului au încercat să atragă cât mai mulţi «clienţi» pentru a ne vizita judeţul.
Foarte frumos a fost şi standul oraşului Tîrgu Neamţ, care a pus accent pe Rezervaţia de zimbri, dar şi pe alte obiective, precum Cetatea Neamţ, casele memoriale Ion Creangă şi Veronica Micle. Felicit întreaga echipă de la Neamţ care s-a ocupat de pregătirile pentru această participare şi consider că Serviciu Turism din cadrul CJ Neamţ a avut o prestaţie la înălţime în comparaţie cu cele din alte judeţe, mult mai potente financiar. Pentru viitor, ce mai putem face este să ne «legăm» de vedetele naţionale care s-au născut în zona noastră, să fie «punţi» între noi şi turişti, să fie portavocea judeţului în faţa celor care vor să ne viziteze, să le vorbească despre frumuseţile de care se pot bucura turiştii în Ţinutul Neamţului!“, a declarat vicepreşedintele CJ Neamţ, Daniel Vasiliu Macovei.
Printre numele sonore care au ajuns în standul judeţului se numără tenismenul Ilie Năstase, dar şi numeroşi parlamentari, demnitari din administraţia centrală, artişti.

PUBLICITATE