Vasile Mărculeț, candidatul PNL la Primăria Timișești, are proiecte mari pentru comună

Candidatul PNL la primăria Timișești, Vasile Mărculeț, intenționează să atragă fonduri europene pentru realizarea unor proiecte ample de dezvoltare comunitară și turistică.

„Comuna Timișești se află în nord-estul județului, la limita cu județul Iași, pe malul drept al râului Moldova, acolo unde acesta primește apele afluentului Neamț. Prima atestare documentară a comunei Timișești este datată de un hrisov emis pe 7 ianuarie 1407, de către Cancelaria Mitropolitului Iosif al Moldovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vasile Mărculeț este candidatul PNL Neamț pentru primăria Timișești.

Domnul Mărculeț este un primar destoinic, aflat la al treilea mandat, care a realizat proiecte importante, proiecte care se văd și care au îmbunătățit considerabil nivelul de trai al comunității din care face parte.” – a transmis PNL Neamț

Printre prioritățile sale se numără asfaltarea drumurilor de interes local din satul Preutești, Zvărănești și alte zone neacoperite din comună, construirea unui complex sportiv cu un „Club de oină” și crearea unui parc tematic dedicat turismului cultural și aventurii medievale.

Totodată, în colaborare cu Consiliul Județean Neamț și viitorul președintele acestuia, George Lazăr, Mărculeț vizează atragerea fondurilor europene pentru realizarea acestor proiecte.

„Își propune să continue pe aceeași linie, aducând noi inițiative pentru dezvoltarea comunei Timișești, dintre care cele mai importante sunt:

1. Asfaltare drumuri de interes local în sat Preutești, sat Zvărănești și toate străzile neasfaltate din celelalte sate din comună;
2. Complex sportiv ”Club de oină”;
3. Parc tematic de turism cultural, aventură și cercetare a vieții medievale.

Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Timișești – Vasile Mărculeț, cei doi își propun să se axeze pe atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare.

În acest sens, prioritățile sunt înființarea unor parcuri tematice ,,Sat medieval” și ,,Ținutul lui Ion Creangă”, crearea unui traseu turistic monahal – circuitul mănăstirilor, amenajarea unui spațiu special pentru târguri de meșteșuguri, tradiții și gastronomie locală dar și operaționalizarea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.” – a mai precizat PNL Neamț

PNL Neamț își exprimă întregul suport pentru candidatura lui Mărculeț și îi urează succes în demersurile sale.

PUBLICITATE