Vara asta, te rasfeti cu cele mai bune cocktailuri cu Metaxa!

Cu siguranta ai incercat pana acum una dintre cele mai fine bauturi grecesti. Multe persoane aleg sa consume acest lichior spectaculos simplu sau impreuna cu cateva cuburi de gheata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Insa, cum vara se apropie cu pasi repezi, ar trebui sa inveti cum sa prepari cateva cocktailuri cu Metaxa, pe care sa le savurezi pe sezlong, la plaja, in gradina sau oricand iti doresti sa aduci atmosfera de vara mediteraneeana acolo unde te afli.

Descopera, in cele ce urmeaza, doar cateva moduri in care poti combina aceasta bautura alcoolica pentru a obtine cele mai inedite cocktailuri!

Mykonos Mojito

Ai vrea sa incerci un Mojito grecesc? Inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a pregati un Mykonos Mojito!

– 10 frunze de menta proaspata;

– 2 lingurite de zahar brun;

– sucul de la jumatate de lime proaspat stors;

– 40 ml Metaxa (sortimentul tau preferat);

– 90 ml apa carbogazoasa;

– gheata – cuburi sau zdrobita;

– 4 felii de lime pentru decor.

Dupa ce ai pus zaharul intr-un pahar inalt, stoarce suficient suc de lime cat sa acopere zaharul. Urmeaza frunzele de menta si feliile de lime, pe care le vei zdrobi pana se vor imbina cu zaharul. Adauga bautura alcoolica in timp ce continui sa amesteci. Decoreaza paharul cu cateva frunze de menta si savureaza un Mojito grecesc!

Ginger (cocktail cu ghimbir)

Un cocktail exotic, cu arome surprinzatoare, este cel in care incluzi ghimbirul. Pe langa gustul inedit, ghimbirul are nenumarate proprietati benefice pentru sanatatea ta, ceea ce reprezinta un motiv in plus pentru a te bucura oricand doresti de acest cocktail.

Cum il prepari? Foarte simplu! Dupa ce ai pus 2 felii de portocala si cateva cuburi de gheata intr-un pahar, nu mai ramane decat sa adaugi suc de ghimbir si Metaxa. Voila! Ai obtinut un cocktail sanatos si delicios!

Vedeta verii: Cocktailul cu piersici si portocale

Ce e mai bun a ramas la final: un cocktail savuros, usor dulce, usor acrisor, la care nu vei putea sa renunti odata ce l-ai incercat! Este vorba de combinatia dintre bautura provenita din Grecia, felii de piersici si suc de portocale. Pe cat de simplu este sa-l prepari, pe atat de spectaculos este rezultatul pe care il vei obtine! Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:

– 1 piersica taiata in cuburi mici;

– sucul de la o lamaie;

– 2 linguritte de sirop;

– cativa stropi de Metaxa;

– 4-5 cuburi de gheata;

– o felie de piersica pentru garnisire.

Intr-un blender, amesteca bine feliile de piersica, siropul si sucul de portocale. Adauga bautura ta favorita si amesteca din nou. Pune cateva cuburi de gheata intr-un pahar, peste acestea adauga combinatia obtinuta anterior si decoreaza paharul cu o felie de piersica. Savureaza un cocktail cu gust nemaipomenit de bun si racoritor!

In magazinul online www.beicevrei.ro vei gasi diferite sortimente de Metaxa, dar si multe alte bauturi cu care poti prepara cocktailuri perfecte pentru zilele si noptile toride de vara. Tot aici, ai parte de reduceri fenomenale, livrare rapida si gratuita in Bucuresti si judetul Ilfov, plus multe alte avantaje care te asteapta sa le descoperi!

PUBLICITATE