Valentin Tămăslăcaru, directorul Direcției Silvice Neamț, s-a alăturat echipei liberale

Valentin Tămăslăcaru, directorul Direcției Silvice Neamț s-a alăturat echipei liberale, a anunțat președintele PNL Neamț, George Lazăr.

„Mă bucur că domnul Valentin Tămăslăcaru, directorul Direcției Silvice Neamț, a ales să vină în echipa liberală!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost votat în unanimitate membru al Biroului Politic Județean şi este un om valoros pentru PNL Neamt și întreaga comunitate nemțeană.

Domnul Valentin Tămăslăcaru este originar din orașul Târgu Neamț, acolo unde şi locuieşte și aduce cu sine o vastă experiență managerială și administrativă. Prin angajamentul și seriozitatea sa, s-a implicat activ în dezvoltarea și implementarea unor politici și proiecte de succes în domeniul silviculturii în județul Neamț.

Echipa PNL Neamț primeşte cu bucurie fiecare nou membru, alături de care ne dorim să construim soluții adecvate pentru județul nostru. Competența și dedicarea domnului Tămăslăcaru sunt calități importante, care vor contribui în mod semnificativ la consolidarea și dezvoltarea politicilor liberale în Neamț.

Aşa cum bine se vede, echipa liberală creşte, atât prin valoarea pe care o adaugă membrii săi, cât şi ca forță politică la nivel județean. Tot mai mulți nemțeni aleg să vină alături de noi, oameni cu expertiză, care se regăsesc în politica liberală. Suntem cea mai puternică organizație politică din Neamț, iar acest lucru se va vedea, cu certitudine, şi la alegerile din 2024!

Avem oameni de calitate în echipa noastră, oameni care au văzut în PNL seriozitate şi responsabilitate.

Alături de aceşti oameni, care şi-au dorit să facă parte din echipă şi să contribuie la realizarea obiectivelor liberale, vom continua să susținem interesele nemțenilor și să dezvoltăm comunitatea noastră frumos, eficient şi asumat.” – este mesajul președintelui PNL Neamț

PUBLICITATE