Val nou de directori numiți la conducerea instituțiilor din județul Neamț

La direcțiile deconcentrate din județul Neamț continuă valul schimbărilor, unde persoane ținute sau menținute de către PSD (unii din ei moșteniți încă de pe vremea PDL) încep să părăsească posturile, în locul lor find numiți membri sau apropiați ai PNL.

În ultima săptămână am avut un „schimb” de directori din cadrul Direcției Sanitar Veterinare, Sorin Ulea de la Neamț fiind detașat la Arad, iar sătmăreanul Nicolae Dumuta i-a luat locul pentru un timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Schimbările au continuat, consilierul județean Dumitru Acatrinei a preluat, între timp, postul de director al Autorității Rutiere Române, Agenția Teritorială Neamț, înlocuindu-l pe Octavian Constantin Șerpe.

Direcția Silvică Neamț a urmat pe listă, târgnemțeanul Valentin Tămăslăcaru avansând de pe postul de director tehnic, pe cel de director plin al direcției.

Tot în domeniul silvic, Ovidius Mărcuțeanu urmează să fie propulsat la centru, spun sursele noastre, în cadrul Regiei Naționale a Pădurilor, pe postul ocupat până nu demult de către Mircia Gorghiu, cel din urmă ieșind, între timp, la pensie.

Tot pe surse, Mihaela Elena Isciuc, actualmente consilier județean, este ca și numită la conducerea ISCTR Neamt (Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier).

Cea mai nouă schimbare o reprezintă numirea profesorului Gabriela Banu pe postul de director al Casei Corpului Didactic Neamț, înlocuind-o Florentina Moise, șefa PSD Piatra-Neamț.

Tot în educație, de data aceasta la Inspectoratul Școlar Județean, avem un nou inspector școlar general adjunct, în persoana prof. Dana Lăcrămioara Păiuș care îi va lua locul fostei inspectoare generale, Elena Laiu.

PUBLICITATE