USR acuză, dar ei sunt primii care încalcă regulile: Iulian Bulai (USR Neamț) surprins fără mască în Parlament (FOTO)

Din momentul în care guvernul a impus purtatul măștii în spațiile închise, între politicienii români a început o adevărată vânătoare a celor care nu respectă regulile, deși le susțin verbal și îi acuză pe cei care nu le poartă.

Printre cei prinși în offside se numără și Iulian Bulai, controversatul deputat de la USR Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deputatul Daniel Ghiță a publicat o serie de fotografii în care Bulai, în timpul unei ședințe în Parlament, avea masca trasă în jos, pe bărbie, lăsând astfel gura și nasul descoperite.

„(…) Am atenționat-o de 10 ori in ședință, pe doamna Prună, ca este abuz și dublă măsură să amenințe un deputat PSD, în schimb colegii săi (de la USR) nu sunt deranjați! A refuzat. 

Iulian Bulai USR a continuat să NU își pună masca pe față. Era pe căști, făcea altceva. Ședința nu era interesantă. 

Doamna Prună  a refuzat, să se adreseze deputatului Bulai să își pună masca! Abuz de putere, dubla măsură. Vă supără postările mele, doamna Prună? Cele cu Năsui? (…)„, a notat Ghiță pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai a fost surprins fără mască la scurt timp după ce colegul său de partid, ministrul Vlad Voiculescu a procedat la fel, în două rânduri: o dată, pe holul Parlamentului, iar apoi, în cadrul unei conferințe video, susținute dintr-o instituție publică.

PUBLICITATE