Urmărit național, prins pe o stradă din Piatra-Neamț

Un bărbat din județul Bacău, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost depistat de un polițist aflat în timpul liber.

La data de 27 aprilie, aflându-se în timpul liber, un polițist de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a observat pe o stradă din Piatra Neamț, un bărbat având aceleași semnalmente cu ale unui tânăr în vârstă de  24 de ani, căutat la nivel național.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

Judecătoria Bacău a emis pe numele persoanei în cauză la data de 20 aprilie 2021, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 12/13 august 2015 împreună cu alte două persoane acesta a asigurat paza locului comiterii infracțiunii de furt calificat, în timp ce un alt tânăr a sustras o geantă cu documente prin geamul lăsat deschis al unei autoutilitare, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 1000 lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE