Urmărit internațional prins la Roznov. Acesta era condamnat la 3 ani de închisoare

Politia urmaritIeri, 03.12.2015 în jurul orei 22.15, în baza unor informaţii, polițiștii roznoveni l-au depistat pe B. Istvan, de 29 de ani, din Roznov, care este dat în urmărire internaţională, în baza mandatului de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals.

Acesta ar fi revenit din Franţa la domiciliul său din oraşul Roznov, fapt pentru care polițiștii au descins la această locaţie și l-au reținut. Persoana a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Bacău.

Decizia Judecătoriei Piatra Neamț din 9 februarie 2015:

Condamnă pe inculpatul BORCSA ISTVAN, la: – 2 (doi) ani închisoare , pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fapta prevăzută si pedepsita de art. 86 alin 1 din OUG nr. 195/2002 cu modificări, cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit a Cod Penal Anterior. – 6 (şase) luni închisoare , pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, prevăzută de art. 291 Vechiul Cod penal, cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit a Cod Penal Anterior

PUBLICITATE