Urmărit internațional, prins în Piatra-Neamț

Polițiștii nemțeni au depistat și reținut în municipiul Piatra-Neamț un bărbat urmărit internațional, condamnat în Italia pentru furt.

„La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat în municipiul Piatra-Neamț, în vederea depistării unui bărbat în vârstă de 37 de ani, persoană urmărită internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Față de acesta, autoritățile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a două infracțiuni de furt, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 5 luni.” – a transmis Poliția Neamț

Imediat după reținere, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a emis o ordonanță de reținere pe numele său pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, unde va rămâne până la luarea unei decizii cu privire la procedura de extrădare.

PUBLICITATE