Urmărit internațional, prins în Neamț. A furat bijuterii în valoare de 60.000 de euro

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut de polițiștii nemțeni în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Austria. Individul este acuzat că a furat bijuterii în valoare de 60.000 de euro dintr-un magazin.

„La data de 20 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat, în localitatea Săbăoani, un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit la nivel internațional.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Austria un mandat european de arestare.

Din cercetări a reieșit că, la data de 4 septembrie, persoana în cauză, împreună cu un complicele, ar fi pătruns, prin forțarea unei ferestre, într-un magazin de bijuterii, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de 60.000 euro.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.” – au mai spus reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE