Urmărit internațional depistat de polițiști, în timp ce conducea beat un Ford Mondeo neînmatriculat

În noaptea de 10/11.12.2015 polițiști din cadrul Compartimentul Urmăriri-SIC Neamț, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurala nr.2 Săvineşti au desfăşurat activităţi de punere în executare a mandatului privind pe C. Stefan, de 31 de ani din Săvineşti, condamnat la 4 ani de închisoare pentru furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În jurul orei 01.30 persoana a fost observată pe platforma staţiei peco din localitate cu un autoturismul ce avea aplicate numere străine. În momentul în care acesta a observat lucrătorii de poliție s-a urcat la volanul autoturismului şi a demarat în direcţia străzii Aleea Parcului. Astfel, s-a procedat la urmărirea autoturismului marca Ford Mondeo până în parcarea unui bloc de pe strada Aleea Parcului din Săvineşti, unde acesta a coborât de la volan şi a fugit în direcţia străzii Preot Macovei, fiind prins și imobilizat de către polițiști.

Cu ocazia depistării s-a constatat că bărbatul a condus autoturismul având permisul de conducere suspendat și prezentând halenă alcoolică. În urma solicitării de a fi testat cu aparatul etilotest bărbatul a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Neamt în vederea recoltării de probe biologice, însă a refuzat și acest lucru.
La fața locului s-a prezentat criminaliștii au procedat la examinarea autoturismului depistat, urmând a se stabili proveniența acestuia.
Cel în cauză a fost încarcerat, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

PUBLICITATE