Urmărire ca-n filme în judeţele Iași – Neamţ. Poliția, pe urmele unui bărbat suspectat de tentativă de omor

Suspect într-un caz de tentativă de omor, un bărbat a fost urmărit de polițiștii ieșeni în traficul din două județe (Iași și Neamț).

Urmărirea a început în județul Iași, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Audi a fost prins în cele din urmă în Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un bărbat de etnie rromă, bănuit că ar fi comis o tentativă de crimă în județul Iași, a fost urmărit în trafic de poliţiştii ieşeni.

Potrivit publicației Bună Ziua Iași, suspectul ar fi înjunghiat un tânăr de circa 20 de ani pe fondul unui conflict mai vechi. Victima este în stare gravă.

Făptuitorul se afla în mașină cu alte două persoane, care au fost și ele reținute după urmărirea care a durat mai bine de 30 de minute.

Cei trei bărbați din autoturism, Rafaila Valentin, Rafaila Marius și Vișan Ion, au fost prinşi de polițiști în Neamţ şi urmează să fie duşi la audieri în Paşcani. În funcţie de gravitatea faptei cazul va fi preluat de judecătorii din Iaşi.

Victima ar avea în jur de 20 de ani. Bărbatul va fi transportat la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Acesta prezintă o plagă prin înjunghiere în zona coastelor.

Bărbații s-ar fi bătut din cauza unui conflict iscat în trecut, mai precizează sursa citată.

PUBLICITATE