Urmările furtunii în Neamț: curți și străzi inundate

Ca urmare a fenomenelor meteo din ultimele ore (Codul galben de furtună sub care se află județul Neamț), echipajele ISU Neamț intervin pentru îndepărtarea pagubelor provocate de furtună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • Un echipaj de pompieri cu un autoturism de serviciu și o motopompă intervin pentru evacuarea apei dintr-un garaj de pe strada Roman Mușat în municipiul Roman.
  • Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și o motopompă intervin pentru evacuarea apei dintr-o curte în localitatea Horia.
  • SVSU Roman acționează în municipiul Roman, în zona cartierului Mihai Viteazu, cu motopompe pentru evacuarea apei de pe stradă (canalizări înfundate).
  • Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și o motopompă intervine pe  strada Victoriei în municipiul Roman pentru evacuarea apei din subsolul unei case.
  • SVSU Săvinești a acționat pentru îndepărtarea a 4 arbori și alte elemente de construcție căzute pe carosabil în zona Platformei Săvinești.
    Membrii SVSU au intervenit și alături de un echipaj de pompieri de la Punctul de lucru Roznov pentru degajarea unui arbore căzut pe un cablu electric.

Vezi și Stâlpi doborâţi de furtună pe un drum din Neamț

PUBLICITATE