Untold, Neversea, Electric Castle și alte festivaluri se amână pentru anul 2021

Trei mari festivaluri programate în vară – Untold, Neversea și Electric Castle – au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, au anunțat astăzi organizatorii.

Organizatorii Untold și Neversea au anunțat că festivalurile programate vara aceasta au fost amânate pentru 2021 din cauza restricțiilor impuse de autorități. Untold era programat în perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar Neversea, în perioada 2 – 6 iulie 2020 la Constanța

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-un comunicat, organizatorii anunță că cei care și-au cumpărat bilete și abonamente pentru edițiile din acest an vor putea să le folosească la edițiile care se vor desfășura în următorii trei ani.

Totodată, ediţia 2020 a festivalului de muzică Electric Castle, ce are loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunţă organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

Și organizatorii festivalului Summer Well au anunțat, printr-un comunicat postat pe Facebook, că ediția din acest an va fi amânată pentru august 2021.

De asemenea, organizatorii Festivalului Jazz in the Park, aflat la ediția a 8-a, au anunțat că evenimentul se amână pentru 2021, din cauza pandemiei de COVID-19 și având în vedere restricțiile impuse de autorități. Festivalul programat în acest an între 25 și 28 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, se amână pentru 24-27 iunie 2021.

PUBLICITATE