Una dintre victimele accidentului din Răucești a murit

Una dintre victimele accidentului de ieri, din comuna Răucești, a încetat din viață la un spital din Iași.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că ieri, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Răucești, soldat cu rănirea a 5 persoane.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Răucești, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, în localitatea Răucești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism (taxi) condus de un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a 4 pasageri (4 femei) din același vehicul, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani, din Răucești.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

O tânără de 19 ani care se afla în comă și o femeie care a fost resuscitată de cadrele medicale, au fost preluate de elicoptere SMURD pentru a fi transportate la spitalele din Iași.

Imediat după producere evenimentului rutier, tânărul în cauză a părăsit locul producerii accidentului. După căutările polițiștilor, acesta a fost găsit într-un fost CAP din comuna Răucești și transportat la spital pentru îngrijiri medicale după care a fost reținut.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE