Un transport agabaritic va trece prin județul Neamț

Un transport agabaritic (un vehiculul care transportă o virolă) va trece prin județul Neamț și va opri la Tașca în perioada 6-11 decembrie.

În perioada 06.12.2023 – 11.12.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Faur – A2 – Centura București – DN2 – Afumați – DN2 – Râmnicu Sărat – A7 – DN2 – Horia – DN15D – Intersecție DN15D cu DJ 155I – Piatra Neamț – DN15 – Bicaz – DN12C – Tașca (județul Neamț).

Vehiculul transportă o virolă.” – transmit reprezentanții CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere)

Lățimea maximă a vehiculului este 6,10 m, masa totală 86 tone, lungime 23 m, înălțime 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.” – mai precizează CNAIR

PUBLICITATE