Un tractorist beat a provocat un accident cu 3 victime la Girov

Trei femei au ajuns la spital după ce șoferul unui tractor ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 39 de ani, din Girov, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor ce tracta o remorcă, pe DJ 157 H, în localitatea Girov, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 56 de ani, din Ștefan cel Mare, care s-ar fi angajat în depășirea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea femeii în cauză și a două pasagere, în vârstă de 33 respectiv 50 de ani, ambele din Ștefan cel Mare.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii, însă în cazul bărbatului din Girov, a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că remorca vehiculului nu era înmatriculată sau înregistrată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE