Un tatuator de talie europeană a revenit la Piatra-Neamț la 13ink tattoo

Salonul de tatuaje 13ink tattoo găzduiește zilele acestea unul dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori din Europa, pietreanul Mihai Vieriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Îmi pare bine că există un salon în Piatra-Neamț care îmi dă ocazia să lucrez într-un cadru legal, igienic, alături de un artist ca Alex Nechita” – spune Mihai Vieriu

De la deschiderea salonului din Piatra-Neamț, Mihai a venit în fiecare an și a lucrat pentru cei care au dorit să fie ,,însemnați” de el. El se află deja de două zile la 13ink tattoo și va mai rămâne alături de artiștii de la acest salon pentru încă o săptămână. Având în vedere că proiectele prind valoare și volum, Mihai a impus o altă perspectivă care are rădăcini în țările cu o istorie în arta tatuajelor, perspectivă care a fost adoptată și de Alex Nechita, tatuatorul resident al salonlui nemțean.

Cu o experiență de peste 10 ani, cu mii de tatuaje realizate într-o manieră personală, Mihai încearcă să arate pietrenilor ce înseamnă cu adevărat arta tatuajului.

,,Prin proiectele mele încerc să le dezvolt o relație personală cu clienții, să îi ajut să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat tatuajul, încercând să fac experiența cât mai personală, încercând să o scot din latura comercială. Prin tatuaje am încercat tot timpul să dau încredere oamenilor în ei înșiși și să le ofer ocazia să fie cine vor ei să fie. Îmi pare bine că există un salon în Piatra-Neamț care îmi dă ocazia să lucrez într-un cadru legal, igienic, alături de un artist ca Alex Nechita. Acum, pot aduce tot ceea ce știu la mine acasă” – a declarat Mihai Vieriu, artist tatuator.

Gazda este 13ink tattoo, primul salon autorizat deschis vreodată în județul Neamț, care oferă nu doar spațiu artiștilor tatuatori, ci un loc în care să se poată exprima și să se poată întâlni cu publicul iubitor de tatuaje din județul Neamț.

,,E al doilea an când Mihai este guest artist la mine în salon și doresc să permanentizez și să multiplic aceste vizite la care să se adauge și alți artiști de talia sa din România și Europa. În pioneratul meu în arta tatuajului am noroc să primesc sfaturi de la artiști cum este Mihai. El s-a alaturat în încercarea mea de a arata nemțenilor că tatuajul nu este altceva decat o declarație personală pe care o faci ție însuți. Sunt fel de fel de tatuaje, dar cele care contează sunt cele care nu țin cont de modă, de vremuri, de culori sau de piele. Tatuatorul trebuie să fie responsabil atât din punct de vedere tehnic, dar mai ales artistic pentru ceea ce înțeapă” – a declarat Alex Nechita, artistul rezident al salonului 13ink tattoo.

Pietreanul, Mihai Vieriu, este unul dintre cei mai titrați artiști tatuatori. El a câștigat numeroase premii la cele peste 100 de convenții la care a participat în ultimii 10 ani. Deși nu îi place să vorbească despre asta, Mihai a tatuat mai mulți artiști din Germania sau Danemarca, iar printre cei din România se numară și Delia Matache.

Urmatorul pas pentru cei doi artiști nemțeni este să participe, împreună, la convențiile internaționale de la Sibiu și de la Cluj, de la începutul lunii iunie.

PUBLICITATE