Un tânăr s-a dus la poliție să anunțe un accident. I s-a deschis dosar penal după ce a fost testat pentru alcool

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost implicat într-un accident fără victime, s-a dus la poliție pentru a anunța evenimentul rutier. Acesta s-a ales cu dosar penal după ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

În această dimineață, 4 iunie, în jurul orei 07:30, la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț s-a prezentat un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Vânători Neamț care a sesizat faptul că, în noaptea de 3-4 iunie, în jurul orei 02:30, a fost implicat într-un eveniment rutier, pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Neamț, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE