Un tânăr pe moped a accidentat o bătrână și a fugit

Astăzi, 13 mai, în jurul orei 09:10, polițiștii nemțeni au fost sezisați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Borca, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un moped condus de un tânăr de 18 ani, din Girov, ar fi surprins și accidentat o femeie de 80 de ani, din Girov, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, rezultând vătămarea corporală a acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După producerea evenimentului rutier, tânărul ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Acesta a fost depistat de polițiști, la scurt timp, în localitatea Girov.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

PUBLICITATE