Un tânăr originar din Neamț și-a pierdut viața în Italia

Gheorghe Rusu, un tânăr român de 26 de ani originar din județul Neamț, și-a pierdut viața într-un accident rutier în Italia. Funeraliile vor avea loc astăzi, marcând un moment de durere profundă pentru familie și comunitate.

În dimineața zilei de vineri, 15 martie 2024, Gheorghe Rusu, un tânăr român de doar 26 de ani, originar din județul Neamț, și-a pierdut viața într-un accident rutier devastator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tragedia s-a petrecut pe șoseaua „Aurelia”, în timp ce Gheorghe mergea pe jos spre Tarquinia, fiind lovit mortal de o camionetă în apropiere de hotelul „Ospite Inatteso”.

Procuratura din Civitavecchia a fost alertată imediat, iar carabinierii prezenți la fața locului au demarat o anchetă penală pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.

Potrivit rotalianul.com Gheorghe Rusu a avut o viață marcată de dorința de a-și construi un viitor mai bun.

După o perioadă petrecută în Creta, Grecia, s-a mutat la Montalto di Castro pentru a fi mai aproape de una dintre surorile sale, care locuiește de mult timp în Italia.

Aici a lucrat pentru compania de construcții a cumnatului său, iar în ziua fatidică trebuia să susțină examenul pentru permisul de conducere, un pas important spre îndeplinirea visurilor sale.

Comunitatea din Montalto di Castro, împreună cu familia și prietenii, se pregătește acum să-și ia adio de la Gheorghe în cadrul unei slujbe funerare ce va avea loc luni, 18 martie 2024, de la ora 15:30, în biserica Santa Maria Assunta.

PUBLICITATE