Un tânăr din Piatra Neamţ, vedetă în cluburile din Capitală, filat de CanCan

UPDATE: Una dintre ”victime” ne-a dezvăluit cum acţionează tăuraşul Emi: ”Mi-a pus un teanc de bani în mână şi…”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urmă cu câteva săptămâni, revista CanCan scria despre un tânăr din Piatra-Neamț care a căpătat, cel mai probabil fără să vrea asta prea tare, foarte multă notorietate în viaţa de noapte a Capitalei. Astăzi (28 februarie), tânărul din Piatra-Neamț apare din nou în revistă, cu un nou articol.

În urmă cu câteva săptămâni vă poveseam despre un tânăr care a căpătat, cel mai probabil fără să vrea asta prea tare, foarte multă notorietate în viaţa de noapte a Capitalei. În respectivul episod, „tăuraşul“ a decis să îi dea unei domişoare o lecţie. Pentru că pur şi simplu nu a putut să accepte refuzul acesteia, i-a aplicat o metodă personală, o porţie de „cafteală“ chiar în faţa respectivului local (vezi primul articol – AICI)

De această dată, însă, când l-am întâlnit pe „Emi din Piatra Neamţ“, el părea să se mai fi cuminţit niţel. Prin preajma sa nu s-a mai putut vedea nici blondina care l-a supărat c-un „Nu“ hotărât şi pe care a fost nevoit să o pună la respect, dar nici celelalte fete cu care mai petrecuse. (vezi articolul de astăzi – AICI)

sursa: cancan.ro
PUBLICITATE