Un tânăr din Piatra-Neamț va sta 3 ani și șase luni după gratii pentru că a condus beat și fără permis

Un tânăr din Piatra-Neamț, care a condus beat și fără permis, a fost trimis la închisoare pentru 3 ani și jumătate, în urma unei hotărâri judecătorești.

În data de 3 aprilie, un tânăr de 29 de ani din Piatra-Neamț a fost condus la Penitenciarul Bacău pentru a-și începe pedeapsa de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț, tânărul va petrece următorii 3 ani și jumătate în spatele gratiilor, având de asemenea de achitat o amendă de 4.000 lei.

„La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Piatra Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și șase luni și o amendă de 4.000 lei, întrucât la data de 7 aprilie 2019, tânărul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din Piatra Neamț, fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 1,27g/l alcool pur în sânge.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE