Un tânăr din Piatra-Neamț și-a „donat” ziua de naștere oamenilor străzii

Un tânăr care a împlinit recent vârsta de 29 de ani a avut o iniţativă inedită de a-şi aniversa ziua de naştere împreună cu prietenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ionuţ Ursu, un tânăr care a devenit cunoscut pentru acţiunile de voluntariat pe care le coordonează în scopuri caritabile a împlinit pe 6 martie vârsta de 29 de ani şi şi-a aniversat ziua într-un mod aparte. El şi-a anunţat prietenii că îşi donează ziua de naştere oamenilor străzii şi că vrea să le dăruiască acestor oropsiţi mâncare, ceai cald şi pături. – notează Adevărul

Dragilor, am decis ca astăzi chiar de ziua mea de nastere 6 Martie 2018 voi serba alaturi de oamenii strazii, impartind paturi, ceaiuri calde si sandvisuri. Prin urmare voi apela la voi pentru a petrece ziua alături eu OAMENI NIMĂNUI. Iar toate cadourile pe care le voi primi sa le înpart cu ei! Dupa cum stiti, temperaturile sunt greu suportabile. Ganditi-va ca majoritatea ne plangem cand stam o ora, doua, afara in frig. 
Oamenii acestia isi petrec toata iarna la temperaturi inumane, vorbim despre femei, despre batrani si copilasi. Multi dintre ei mor. De aceea vreau sa va rog sa fiti si voi alaturi de mine si sa ii ajutam. – a fost mesajul lui Ionuț Ursu

Echipele de voluntari i-au ajutat pe oamenii străzii aciuaţi în zonele celor două gări din Capitală (de Nord şi Basarab), sau în preajma staţiilor de metrou. Conform unui bilanţ făcut a doua zi după încheierea acţiunii, peste 300 de persoane au primit ajutor din partea voluntarilor coordonaţi de Ionuţ.

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE